Фики или Емрах – кой от двамата е по-успешен? С

...
Фики или Емрах – кой от двамата е по-успешен? С
Коментари Харесай

И двамата имаме талант, и двамата си го развиваме: Братя Стораро

Фики или Емрах – кой от двамата е по-успешен? С този “неприятен ” въпрос се обърна към братята Стораро водещият Боби от Star Reporters. “Това въобще не е за коментиране, доста ясно, че е Фики! ” – сподели по-малкият брат.

По въпроса кой е по-добър артист, пръв взе думата баткото и съобщи: “Как да отговоря на такова нещо, откакто и двамата имаме една кръв, идентичен ген? И двамата имаме гений, и двамата си го развиваме ”, а брат му още веднъж уточни неговото име, само че във връзка с това кой е по-лудият, сподели изрично: “Аз съм индивидът ”.

Заради специалността си и двамата не си лягат рано, тъй като работят през нощта, само че пък по думите им си обичат специалността и от дълго време към този момент са настроили своя биологичен темп на нощен режим.

По приятелски, фолк идолите похвалиха колите си – по-хубавата и скъпа е на Фики, само че за сметка на това на Емрах автомобилът е по-бърз. Малкият Стораро, който влиза в танцувалното риалити “Денсинг старс ”, признава, че е по-пластичен от брат си, с който доста се боричкали като деца и разкрива: “Много ме е мятал като дребен и съм чупил крайници, ръце… ”.

“Много се веселя, че хората ще могат да видят той какъв е в действителност, тъй като се изписаха какви ли не неща за него, а той в действителност е едно доста положително момче и имам вяра, че ще показа почтено семейството ” – похвали го огромният наследник на Тони Стораро, за което получи признанието: “Обичам те, батко! ”

По думите им и двамата са по купоните, наследили са го от своя прославен татко и обичат да се веселят и да се забавляват същински. Радват се на многочислени почитатели и не престават напред.

“Но идва към този момент Тони Стораро – младши, който към този момент върви на уроци по солфеж, по пеене, в действителност е доста приветлив. Малкият е доста музикален, кръвта вода не става и аз съм родител, който има задължението да му дам верния път, вярната тенденция, както са го създали моите родители с мен. Вярвам, че ще има триумфи ” – разкрива Фики за сина си, а чичото на дребния прибавя: “Той ще стане международна звезда, аз го споделям първи ”.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР