Фигуристката Александра Фейгин ще бъде новото лице на инициатива София

...
Фигуристката Александра Фейгин ще бъде новото лице на инициатива София
Коментари Харесай

Александра Фейгин става лице на инициативата София - евростолица на спорта

Фигуристката Александра Фейгин ще бъде новото лице на самодейност " София - европейска столица на спорта ". Тя наследява на тази позиция бронзовата медалистка с ансамбъла на България по художествена гимнастика от Рио 2016 Християна Тодорова. Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи специфичен подарък на Александра Фейгин. От името на Столична община една от най-бързо прогресиращите български спортистки получи спортен костюм за волната си стратегия през идващия сезон.
 Йорданка Фандъкова награждава Александра Фейгин @@@

На церемонията в постройката на Столична община участваха треньорката на Александра - Ина Лутай, Николай Стойнев, зам.-председател на Столичен общински съвет, Анатоли Илиев, учредителен секретар на " София - евростолица на спорта " и член на Управителния ръб на ACES EUROPE, Екатерина Йорданова, ръководител на Комисията по превоз и туризъм към СОС, доста общински съветници, публицисти, посетители и други.
 Йорданка Фандъкова награждава Александра Фейгин @@@

" За нас е чест да връчим този подарък на едно прелестно българско момиче, което не стопира да ни радва. Щастливи сме да го гледаме като част от международния хайлайф. Искам да благодаря на Фейгин за това, което прави, тъй като със своя образец тя увлича доста деца за спорта. Знаем какъв брой известно е пързалянето с кънки, през зимата хиляди изпълват ледените пързалки и персони като Александра сигурно спомагат за това ", сподели Фандъкова.
 Йорданка Фандъкова награждава Александра Фейгин @@@

" Знаете, че София продължава да бъде европейска столица на спорта, защото заслужихме купата за непрекъснато. Благодаря на огромните спортисти, които поддържаха и не престават да поддържат идеята, както и на екипа, работещ по самодейността. Тази година в календара на " София - европейска столица на спорта " има над 110 събития, настрана в активността на Общината са залегнали 190 плана за учебен спорт и 70 плана на клубове по програмата за непосредствено финансово подкрепяне на детско-юношеските школи в града. София е доста състезателен град, тази седмица да вземем за пример той е хазаин на Световната купа по съвременен петобой, която се открива довечера, на Световната купа по художествена гимнастика през уикенда, в неделя са Велошествието и бягането под наслов " София кара колело и тича за по-чист въздух, " добави кметът на София.

ФОТОГАЛЕРИЯ ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР