Фигурата е изложена в "Залата на президентите", в която са

...
Фигурата е изложена в "Залата на президентите", в която са
Коментари Харесай

Робот на Тръмп в ”Залата на президентите” на ”Дисни”

Фигурата е изложена в "Залата на президентите ", в която са изобразени държавните глави на Съединени американски щати. Някои от тях са говорещи.

Споменатата зала беше затворена от месец януари особено за това, да бъде конфигуриран манекенът, изобразяващ Тръмп. Той встъпи в служба като президент на Съединени американски щати тъкмо по това време.

В интернет се появи петиция на жители, настояващи фигурата на Тръмп да не бъде говореща. Но от "Дисни " не се съгласиха с нея.

Състоя и се специфична звукозаписна сесия с новия американски президент. Специално за атракциона Тръмп записа тирада, в която той разсъждава за духа на американския народ и за конституцията на Съединени американски щати.



Във вторник "Залата на президентите " още веднъж беше открита за необятната аудитория след слагането на фигурата на Тръмп. Освен че приказва, неговият манекен прави и разнообразни придвижвания.

Роботът с облика на Доналд Тръмп обаче стана мотив за подбив в обществените мрежи.

Според множеството хора, той въобще не наподобява на президента. Докато множеството копия на президенти в залата на "Дисни " приличали на оригиналите, роботът на Тръмп бил "отчайващ ", разяснява локален вестник. Мнозина видяха по-голяма аналогия с американският артист Джон Войт в сравнение с с Тръмп.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР