Fidelity National Financial или FNF, една от най-големите компании за

...
Fidelity National Financial или FNF, една от най-големите компании за
Коментари Харесай

След едноседмично прекъсване Fidelity National Financial потвърждава, че кибератаката вече е „сдържана“

Fidelity National Financial или FNF, една от най-големите компании за услуги за недвижими парцели в Съединените щати, съобщи, че е „ сдържала “ скорошна хакерска атака, която погълна многото му дъщерни сдружения и клиенти в положение на безпорядък за повече от седмица.

В декларация до Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати FNF сподели, че случаят към този момент е под надзор към 26 ноември. „ Компанията възвръща естествените бизнес интервенции и се координира със своите клиенти “, се споделя в документите.

На 21 ноември FNF разкри, че е била жертва на „ случай, обвързван с киберсигурността “. Това на процедура замрази цялата активност на компанията и нейните дъщерни сдружения, оставяйки хората, които купуват и продават жилища или заплащат ипотеки, комплицирани и несигурни какво ще се случи с техните парцели и пари.

Свържете се с нас

Имате ли повече информация за това нарушаване на данните? Ще се радваме да чуем от вас. От неработно устройство се свържете по сигурен метод с Lorenzo Franceschi-Bic...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР