Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира новата си корпоративна програма за

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира новата си корпоративна програма за
Коментари Харесай

Млади технологични таланти в България събира Fibank High Tech Pro

Fibank (Първа капиталова банка) започва новата си корпоративна стратегия за възпитаници и студенти в региона на осведомителните технологии и киберсигурността - Fibank High Tech Pro . Чрез нея най-голямата банка с български капитал цели да открие и развие най-мотивираните млади гении в областта на технологиите.

Fibank High Tech Pro е ориентирана към образование, професионално насочване и кариерно развиване на възпитаници в финален курс и студенти от 1-ви до финален курс с знания и ползи в областта на:
Разработка на прибавен софтуер; Комуникационна инфраструктура; Системна администрация; Информационна сигурност; ИТ одит; Дигитално банкиране.
Програмата е неповторима по своя темперамент, защото съчетава образование, работа в екипа на банката и мотивиращи тласъци за определените за присъединяване и техните лични ментори - висококвалифицирани експерти от софтуерните звена в банката. Fibank High Tech Pro залага на самостоятелни обучителни стратегии съгласно персоналното равнище и упования на участниците в програмата. Програмите включват както сертифициращи и други външни образования, заплатени от банката, по този начин и вътрешно образование в работен развой.

Участието в програмата с дълготрайност 1 година дава редица благоприятни условия като: назначение от старта на програмата на служба Младши експерт с атрактивно месечно заплащане, гъвкаво работно време, съобразено напълно с самостоятелните желания и благоприятни условия на учащите се възпитаници и студенти, бонуси за сполучливо прекосяване през другите стадии, както и други спомагателни тласъци и предложение за непрекъсната работа при сполучливо прекосяване през програмата с висок персонален резултат.

Желаещите да се включат във Fibank High Tech Pro ще бъдат включени в селекционна процедура за оценка най-много на мотивацията им за професионално рационализиране на оптимално високо равнище и за работа в извънредно динамична среда, в която измененията и нововъведенията са неотменна част от всекидневието. Тези от тях, които имат ясни и високи желания и упоритости за реализация в сферата, и са подготвени да одобряват същинско работно предизвикателство, ще получат опция за дълготрайно професионално развиване в банката.

Новата корпоративна стратегия Fibank High Tech Pro затвърждава политиката и практиките на банката като шеф, който влага в различността, гения и персоналната самодейност, като съществени предпоставки за стабилно развиване и мултиплициране на старания и резултати.

За повече информация по отношение на програмата Fibank High Tech Pro са разполагаем специалистите от дирекция " Управление на човешкия капитал " на банката, на телефон: (02) 9-100-100 и e-mail: .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР