Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага финансиране на клиенти, които желаят

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага финансиране на клиенти, които желаят
Коментари Харесай

Мечтаният електромобил е възможен с кредит „Зелен транспорт за домакинства“ от Fibank

Fibank (Първа капиталова банка) предлага финансиране на клиенти, които желаят да закупят електромобил, със своя нов артикул –. Предлаганите от банката лихвени условия са измежду най-атрактивните на българския банков пазар, като не се изисква самоучастие за покупката или спомагателни обезпечения, а срокът е до 10 години.
Прочетете още
Специално създаденият заем от Fibank „ Зелен превоз за семейства “ подхожда изцяло на потребностите на физическите лица, които желаят:

- да придобият електрически автомобил, на който стават притежатели неотложно или да си възстановят вложените средства в закупен подобен, до 6 месеца от придобиването му;

- да изберат сами застрахователното дружество;

- да получат 100% финансиране от цената на автомобила, както и в допълнение до 10 000 лв. за покриване на разноски, свързани с покупката (като закупуване и монтаж на зарядна станция, застраховка, дължими нотариални и общински данъци/такси).

Предоставянето на заеми за покупка на електрически автомобили е част от поредната ESG-стратегия на Първа капиталова банка за финансиране на зелени планове и понижаване на въглеродния отпечатък. Електрическите коли икономисват на притежателите разноски за гориво и за локални налози, като им обезпечават елементарен достъп и гратис паркиране в синя и зелена зона в центъра на огромните градове. Те са по-евтини за употреба и по-лесни за ръководство, като спомагат за понижаване на замърсяването на въздуха и шумовото замърсяване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР