Фиат-Крайслер (Fiat-Chrysler) се надява да възобнови част от производството на

...
Фиат-Крайслер (Fiat-Chrysler) се надява да възобнови част от производството на
Коментари Харесай

Фиат се готви да отвори три завода в Италия

" Фиат-Крайслер " (Fiat-Chrysler) се надява да възобнови част от производството на коли в трите си завода в Италия от идната седмица, в случай че получи зелена светлина от държавното управление, съобщи през днешния ден Джанлука Фико от синдиката на италианските металоработници, представен от Ройтерс.

По-рано този месец Италия забрани пътуванията в страната и подреди да бъдат замразени всички бизнес действия, които не са от първостепенно значение, в това число и автомобилостроенето, до 13 април, с цел да ограничи разпространяването на ковид.

" Фиат-Крайслер " е уведомил синдикатите предходната седмица, че, в случай че държавното управление позволи, автомобилостроителят е подготвен да възобнови някои от дейностите си на 6 април, сподели Фико.

Трите обекта, които могат да възобновят работа са монтажната линия за " Джип компас " (Jeep Compass) в южноиталианския град Мелфи, заводът за произвеждане на ванове в Атеса, Централна Италия, и подготвителните интервенции за новия електрически Фиат 500 (Fiat 500) в завода " Мирафиори " в Торино.

Говорител на " Фиат-Крайслер " удостовери, че към този момент проектът е да се възобновят тези три индустриални линии идната седмица.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР