Фейсбук В Деня на детето Черешката на тортата“ отвори дневника на

...
Фейсбук
В Деня на детето Черешката на тортата“ отвори дневника на
Коментари Харесай

Гала била кръстена на баща си! Сринахте Галин заради несвалянето на шапката

 Фейсбук В Деня на детето " Черешката на тортата “ отвори дневника на една пораснала модерна принцеса – дъщерята на най-известната водеща в българския ефир – неотразимата Гала. Мари Константин посрещна гостите си в дома, в който е израснала, с вечеря, приготвена от сърце.

Цялото меню на Мари бе отдадено на задачата на началник Манчев, а основен воин в него бяха орехите. То включваше спаначна салата със сирене, мед, печени орехи и чери домати, румънски качамак, две разядки – едната с извара, а другата с патладжан, сервирани с домашната питка на баба. Основното бе агнешко с пюре от грах и печен картоф, скариди с бяло вино и магданоз, а десертът ще бъде саралия.

49 точки събра младата стопанка и потвърди, че с доста благодарност и любов е усвоила част от уменията на майка си и баба си в готвенето. Детството й с мирис на орехи, отношението й към гостите и прочувствените дарове, провокираха усмивки у всички.

По време на предаването Мари показа, че майка й е кръстена на татко си Георги и че постоянно са чествали Гергьовден уместно. Зрители обаче не икономисаха рецензиите си за Галин.

Ето и част от мненията им в социалната мрежа:

- Няма ли кой да му каже на Галин, че е извънредно пошло и неуважително съм домакинята да седиш на масата с шапка. Големи искания, а отсреща една огромна нула.

- Да, ужасно момиче - Мари! Мила, възпитана, умна! Но какво беше това знамение с мненията за образованието и инфлуенсърите?! Това момче Галин по-добре да си хапва безшумно и да мълчи, че си пролича какъв брой е " просветен " и " интелигентен ".

- Той (Галин) първо да се научи, че в наличието на дами и на маса не се седи с шапка!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР