Фейсбук Скандалната дизайнерка Мегз хвърли малко повече яснота около последните събития

...
Фейсбук
Скандалната дизайнерка Мегз хвърли малко повече яснота около последните събития
Коментари Харесай

Карбовски към Мегз: Ако за теб сексът беше така избирателен, дали щеше да спиш с автомобилни крадци?

 Фейсбук Скандалната дизайнерка Мегз хвърли малко повече изясненост към последните събития в персоналния и професионалния си живот. Припомняме, че дизайнерката упрекна обществено Мартин Карбовски в полово принуждение, с което отприщи вълна от мнения, както от нейни почитатели, по този начин и от почитателите на Карбовски.

Публикуваме последната обява на дизайнерката без редакторска интервенция:

" Много девойки ми писаха, с цел да ми споделят по какъв начин те също са получавали полови ултиматуми на работното си място или под други форми на властова взаимозависимост. Всички споделят “и какво може да създадем ", “кой ще ни повярва ", “няма смисъл ". Факт е, че в България за този проблем не се приказва и няма общоизвестни, работещи способи за справяне с него. Поради тази причина ще употребявам известността си, с цел да се опитам да прокарам придвижването #metoo в България. Писах на интернационалната организация и ще дам всичко от себе си, с цел да изградим работещ способ за адресиране на казуса у нас. Засега сътворявам инстаграм страницата @metoobulgaria И призовавам всеки, който е имал сходен проблем да споделя. Също - диря си администратор за страницата. Някой, който е персонално съпричастен с идеята и желае да се бори за нея. Пишете ми в профила на @metoobulgaria.

Сега в резюме ще споделя моята история с Карбовски, с цел да покажа какъв брой комплицирани могат да са от време на време нещата и да дам образец, че не е срамно да се приказва. В казуса със половото изнудване рядко има доказателства, тъй като всичко нормално се случва в персонални диалози. Тук, обаче, това, че съм постоянно онлайн се оказа позитивно. Без да желая съм позаписала и позапазила много неща. Публикувам някои смс-си директно свързани с тематиката за половите ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал стремежи към мен. Това щеше да е обикновено, в случай че той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята:

Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда посетител в предаването. Казах, че към този момент не желая да приказвам за персоналните си драми и че единственият метод да вземам участие е като създадем сборно предаване на “Маската " и “Втори проект ". Той се съгласи и направихме обществения опит “Богат-Беден ". Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заприказва да имам графа при него. Казваше, че той желае да се насочи към политическа публицистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се доста. Симпатизирах му безпределно и му се възхищавах като на идол. За мен да се изучавам от него и да го наследя беше златна опция.

Не след дълго, обаче, той стартира да ми прави похвали и закачки. Мислех си - те мъжете по този начин се държат, въобразяваш си. После станаха директни предложения. И някак той все по този начин извърташе нещата, че сякаш да се забележим персонално, с цел да приказваме по работа, а все пиеше и говореше за секс. Започнах да се усещам зле и да се пробвам да разгранича нещата. В типично собствен жанр с дълги, големи пояснения му разказвах, че по този начин не се работи и че връзките не трябва да се случват по този метод. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и претенции. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е обикновено като ми споделяше по какъв начин всички преди мен са го правили.

За мен беше избор на полезности - по какъв начин да приказвам за морал от тв приемника като съм стигнала там аморално. Започнах да отивам на срещите с ненавист. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други дами - те пиеха, опипваха се и танцуваха - приказваме за 6 -7 часа следобяда. Повръщаше ми се. Той ми споделяше ти доста закъсня и те се самопоканиха. Аз не устоях и на следващото прилепяне му споделих някои неща, които мисля за него. Той е самолюбив и се скарахме. Една от пияните дами там взе да ме наскърбява и да ми споделя да си потегли. Аз се разплаках и си потеглих. Оказа се, че съм си не запомнила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, тъй като те бяха пияни и се заключиха. Това беше, след това си мълчах. Казвах си - стига, минало отпътувало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и взех решение да споделя. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР