Фейсбук Над 100 000 лв. са събрани за малката Алекс от

...
Фейсбук
Над 100 000 лв. са събрани за малката Алекс от
Коментари Харесай

Събраха над 100 000 лв. за малката Алекс от Варна в кампанията Дарение вместо букет

 Фейсбук Над 100 000 лева са събрани за дребната Алекс от Варна в акцията " Дарение вместо букет ", осъществена в учебни заведения от Варна и страната в първия образователен ден, научи Varna24.bg .

Добрата вест заяви бащата на момиченцето, който беше и основател на благотворителната акция. Ето какво показа той на страницата " Да помогнем на Алекс да върви ":

Здравейте, Ангели на положителното.

С наслада желаеме да съобщим, че събраните средства в поддръжка на Алекс в дарителската акцията за първият образователен ден е извънредно сполучлива.

До момента в дарителската сметката на Алекс, с помощта на тази акция са постъпили 100 031 (сто хиляди тридесет и един) лева Това е един голям скок (полет) към дългият път, който Алекс би трябвало да извърви.

Изключително радостно е, че в акцията се включиха, учебни заведения и детски градини от над 20 (двадесет) обитаеми места – Варна, Добрич, Враца, София, Пловдив, Бургас, Червен Бряг, Несебър, Белослав, с. Изворско, гр. Левски, Етрополе, Аксаково, Суворово, Черноморец, Кърджали, Смолян, Свети Влас, Дулово, Шумен, с. Царацово, Благоевград и други Моля да бъдем извинени в случай че сме пропуснали някого. Благодарение на вашата помощ и поддръжка, сме изпълнени с възприятие на наслада, убеденост, кураж и сили да продължаваме напред, по този извънредно сложен път.

Благодарим ви, деца, родители, учители, шефове, и всички останали хора, които, посредством тази благородна постъпка, ни прегърнахте, окуражихте, и най-много, че ни понесохте на вашите крила, да полетим дружно, въпреки и за малко. Вие скъпи Ангели на положителното, ще останете за постоянно част от нашето семейство. Не на последно място желаеме да изкажем своята признателност, и на тези хора, които неуморно и безотказно, ни помагаха с цел да успеем да изпълним тази толкоз сложна акция. Благодарение на всички вас тя е и толкоз сполучлива.

Надяваме се, че всички ще продължите да ни помагате и подкрепяте, тъй като самичък никой не е съумял.

Към 13.09.2019 г в сметката на Алекс имаше 223 944.12 лева

Към 19.09.2019 година след акцията за първия образователен ден има 323 975.12 лева

Резултатът е 100 031 лева. с помощта на всички вас " Ангели на положителното ".

Цялостното лекуване на Алекс е на стойност 787 788.11 лв., имаме събрани 323 975.12 лв., остават ни да съберем още 463 813 лв., за това скъпи другари, ви умоляваме да продължавате да ни подкрепяте, помагате и да споделяте постовете за Алекс, с цел да могат да стигнат до още хора с положителни сърца, които да ни оказват помощ.

Благодарим ви, за поддръжката и, че застанахте зад Алекс.

Поклон пред вас!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР