Фейсбук Майките от Системата ни убива отново се разгневиха. Причината този

...
Фейсбук
Майките от Системата ни убива отново се разгневиха. Причината този
Коментари Харесай

От Системата ни убива се разгневиха на хора с тежко заболяване! Заемали инвалидните места на плажа в Китен

 Фейсбук Майките от " Системата ни убива " още веднъж се разгневиха. Причината този път бе, че представители на Неправителствени организации Българска Асоциация за Нервно-мускулни болести “ е била заела инвалидните места на плажа в Китен. Майките разгласиха и клип, в който се вижда по какъв начин носят на ръце децата си до морето .

Ето какво написаха в формалния си профил във Facebook от " Системата ни убива ", Burgas24.bg го разгласява без редакторска интервенция:

" Едно от Национален парк Неправителствени организации точещо държавни дотации на гърба на хората с увреждания за сметка на данъкоплатците удари дъното.

На плажа в гр.Китен, в зона обособена за хора с увреждания с двигателни проблеми обозначена със знак инвалидна количка (НП Неправителствени организации " Българска Асоциация за Нервно-мускулни болести “) бяха превзели цялата обособена за хора с инвалидни колички зона и изгониха децата с увреждания от " Системата ни Убива “ с брутално и неприемливо отношение! Същите точат държавни дотации в размер на 51 000 лева За екскурзии и интернационалните семинари. Днес те крещяха децата с увреждания от " Системата ни Убива “ да плажуват до тоалетните пред Софийския Университет. Днес пуснахме лайф, на който се вижда по какъв начин носим на ръце над 100 м младежи с увреждания с цел да могат и те да се изкъпят в морето. Докато близки и родственици без увреждания на платеното Неправителствени организации блаженно се излежаваха на местата, обособоени за инвалидни колички.Срам ни е от такива ползватели ", гневят се майките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР