Фейсбук Луксозен тунингован джип БМВ е обявил за продажба внукът на

...
Фейсбук
Луксозен тунингован джип БМВ е обявил за продажба внукът на
Коментари Харесай

След резиденцията фамилията на Цар Киро разпродава и автопарка! Принц Ангел предлага тузарско BMW

 Фейсбук Луксозен модифициран джип БМВ е оповестил за продажба внукът на " Цар " Киро – Ангел Рашков. Колата е част от автопарка на ромската фамилия, издават близки до фамилията. Младежът е споделил новината за продажбата в персоналната си фейсбук страница, където се надява да откри искащи да купят возилото. 

" Приятели, продавам BMW Х6 730, 29 500 км, 2017 година, вероятен бартер или лизинг без доказване на приходи! “, написа принц Ангел. Под късия текст са качени и няколко фотоси на мощния звяр. 

От фрагментите се вижда, че джипът е модифициран, с цел да бъде по-мощен и първокласен. Автомобилът е с поръчков интериор, модифициран мотор и окачване, което го прави неповторим. 

В обявата на Рашков не е посочена цена, само че експерти разкриват, че сумата стартира от 100 000 лв. без подобренията. Новината за продажбата на тузарския джип идва малко откакто стана ясно, че семейството на Цар Киро изкарва на тезгяха и своя дворец в Пловдив. Седеметажната постройка на пъпа на града с интериор в жанр " мутробарок “ бе оповестена за цена 4 000 000 лв., написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР