Фейсбук Дознателка от Икономическа полиция в Пловдив сложи край на живота

...
Фейсбук
Дознателка от Икономическа полиция в Пловдив сложи край на живота
Коментари Харесай

Съседи в шок от смъртта на полицайката: Прекрасна млада жена, истинска красавица!

Фейсбук Дознателка от " Икономическа полиция " в Пловдив постави завършек на живота си с полет от 12-ия етаж на блока, където живее. Ивелина Беренска събула усърдно домашните си чехли, а до тях оставила ключовете за жилището си, прескочила предпазния парапет и се хвърлила. Нейните съседи са шокирани, тъй като младата жена постоянно е изглеждала уравновесена и спокойна, като се изключи че била и доста красива. 

В последната година обаче тя отслабнала внезапно. Комшиите разбрали, че претърпяла интервенция на десния крайник, след която безусловно се стопила. Трупът й бил открит от задната страна на блока от хора, които излизали за работа, към 7,15 часа в понеделник. Те се обадили на 112 и шокиращата вест за самоубийцата бързо се разнесла из огромния блок. Това е по този начин наречения от пловдивчани " Малък Гигант " на ул. " Хан Телериг ", чиито етажи са 12 и в който блок има стотици жилища.

" Шокирани сме, тъй като тя постоянно беше спокойна и усмихната. Дори когато имахме общи събрания на входа и ние, останалите сме много по-емоционални, тя запазваше успокоение. Не е давала мотив да се съмняваме, че има някакви проблеми ", обясняваха дами от нейния вход.

Ивелина живеела на 4-ия етаж в един от междинните входове на " Малкия Гигант ". Апартаментът й бил от източната страна на блока. Купила го преди 4 години, откакто се развела. Преди това живеела във Велико Търново, където останал някогашният й брачен партньор. Имала двама синове. Единият бил студент в София, а по-малкият бил 6-7 клас, описаха съседките. " Една година учи тук по-малкият й наследник, само че не привикна и се върна при татко си в Търновско. Много възпитано и красиво дете. Редовно изхвърляше боклука и като минеше около нас, постоянно поздравяваше ", го хвалят дамите.

За да скочи от по-високо, Ивелина отишла до последния етаж, до помещение, което се употребило от живущите във входа, с цел да тупат. Помещението имало предпазен парапет, който бил висок, с цел да не политне някоя жена да падне, до момента в който тупа. " Явно го е прескочила, тъй като парапетът е доста висок, над кръста ми идва ", предполагаше съседка.

Според нея, а и съгласно останалите комшии, най-вероятно Ивелина е страдала от неналичието на децата си след развода. " Сигурно е изпаднала в меланхолия, с цел да направи нещо толкоз ужасно ", допуснаха съседките пред " Монитор ".

" Ивелина беше прелестна млада жена, ходеше постоянно усмихната, беше толкоз лъчезарна и усмихната – същинска хубавица. Носеше се шармантно и беше доста общителна. В последно време имаше здравословни проблеми и беше много отслабнала “, споделиха пред " Марица " съседи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР