Фейсбук Девненката Виктория-Александра Майрхофер се оказа човекът, който предвиди с прецизна

...
Фейсбук
Девненката Виктория-Александра Майрхофер се оказа човекът, който предвиди с прецизна
Коментари Харесай

Девненка предвиди с абсолютна точност кога ще паднат КПП-тата и ще започне връщане към нормален начин на живот

 Фейсбук Девненката Виктория-Александра Майрхофер се оказа индивидът, който планува с прецизна акуратност по кое време ще се върнем към естествен темп на живот. Още в средата на март, когато бе оповестено изключителното състояние, Майрхофер показа пред свои другари, че всеобщата карантина в страната ще падне при започване на месец май. За това свидетелстват редакторът на " Девня - антична и съвременна “ Георги Александров, и кореспондент на Varna24.bg , които са водили разгорещени разногласия с девненката и са отказали да напишат навреме материали за нейната прогноза.

Но в последните няколко дни държавното управление отслаби ограниченията срещу ковид. Отпадна наложителното носене на маски навън, отвориха се парковете и планините, като още в понеделник същото ще се случи и със заведенията с открити елементи. Ще бъдат позволени самостоятелните спортове, а на Гергьовден следва да бъдат отстранени КПП-тата в регионалните градове. Може би най-важната вест от борбата с ковид у нас е, че в края на април стартира лекуване на пациенти с кръвна плазма, което дава доста положителни резултати.

" Има неща, които за множеството хора нямат разумно пояснение, в случай че се търси логичност. Но сме и наясно, че има невидими и необясними неща, които са ни изумявали в всекидневието ни. Наясно сме, че има хора, надарени с по-силна вътрешен глас от останалите, по-силно биополе и сила, която влияе. И най-големите скептици, търсещи логичност във всичко, са се сблъсквали с сходни явления. Напълно имам вяра към този момент, че Алекс има тази заложба да вижда и усеща невидимото за нас, останалите. Имало е случаи, в които най-неочаквано ми се обажда и споделя: " Как търпиш това главоболие, мери си кръвното! “ и се оказва права. Така преди към 20 дни, в разгара на нервността и суматохата с ковид, ми съобщи: " Бъди сигурна, че на 6 май ще паднат КПП-тата, нищо че в този момент ти звучи необичайно “. Тогава никой не беше заговорил за разхлабване на ограничения и за това има ли късмет преди 13 май да има някаква смяна. Тогава думите на Алекс ми звучаха като догадка, една от многото. Но ето, че това, както и много други неща, планувани непринудено от нея, се оказаха факт. Следващите дати, за които сподели, че се чака смяна и акцентира, че е за положително, са от 10-и до 16-и май. Дай Боже Алекс да е положителният вестоносец на смяната! ", споделя кореспондент на медията.

" Познавам добре Алекс и съм наясно, че тя е човек с отворени сетива, които не са се деформирали под въздействието на битийното ѝ схващане. Познавам още една такава жена с вътрешно развито зрение за неща, които множеството хора не виждат. Това е по този начин наречената дарба за ченълинг, която може да се прояви спорадично у всеки един човек. На мен един път също ми се беше случило, ни в чеп, ни в ръкав, да задам въпрос на мои сътрудници за човек от различен град, който не познавам персонално, до момента в който си приказваме за напълно други работи на маса. На идващия ден се оказа, че същият този човек е бил свиреп пребит, освен това във времето, в което ние с моите сътрудници сме били дружно. Малко преди изключителното състояние Алекс бе видяла едно мое прекарване, обвързвано с гора и пътека, което аз не бях споделял с никого. Останах изумен от точността на видението ѝ, само че все пак, когато се чухме след известно време, аз не повярвах на прогнозата ѝ за края на изключителното състояние, тъй като формалната логичност не навеждаше на каквито и да било предпоставки за намаляване на ограниченията. Всички говореха за късен сезон, за провален сезон, вещаеха се апокалиптични прогнози за опазването на здравето и стопанската система. Не намирах вътрешна логичност държавното управление авансово да е зачеркнало един от най-приоритетните ни браншове – туризма, а пък при започване на май да отслаби ограниченията. Това ми звучеше несериозно и даже налудничаво. “, разяснява Георги Александров.

" Откакто се помня, имам мощна сила и провиждам всякакви неща. Учудвах се и се сърдех на другите, че не знаят и не ме схващат. С годините осъзнах, че това е заложба, която съм наследила от моя дядо Никола. Имам много случаи с хора, на които съм казвала неща, които са ги шокирали. Получавам информация, само че това не се поддава на логичен пояснения и с езика на нашите понятия. Както споделям – не питай от кое място знам, просто знам. На много хора споделих за датата 6 май и съвсем никой не ми повярва. Единствено Валентина Манолова от читалище " Просвета “ ми отговори с " Дай Боже “. С позволение на моята другарка Северина ви адресирам скрийншот от нашата преписка, която споделя задоволително (бел. ред. - вижте визуализациите на поста). Другото, което мога да ви кажа, е, че сред 10 и 16 май се чака тотална смяна, само че каква тъкмо – не ми се дава да провидя “, показа за Varna24.bg  Виктория-Александра Майрхофер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР