Фейсбук Британските власти отправят молба към всеки, който разполага с повече

...
Фейсбук
Британските власти отправят молба към всеки, който разполага с повече
Коментари Харесай

Трагедия! Убиха българин в Англия

 Фейсбук Британските управляващи насочат молба към всеки, който разполага с повече информация по отношение на нападението и гибелта на 51-годишния българин Венцислав Маргинов, да се свърже с полицията на Мърсисайд, оповестиха от Министерство на външните работи.  

Това може да стане чрез Twitter @MerPolCC, Facebook Merseyside Police CC или по телефона на номер 101, като се уточни случай № 19100282822.

Венцислав Маргинов, който е родом от санданското село Петрово, живее от години в Обединеното кралство със брачната половинка и синовете си. На 1 юни около 22.40 часа патрулиращи служители на реда са забелязали нарушаване на реда на улица " Лорд Стрийт " в град Саутпорт и открили Маргинов да лежи на земята в безсъзнание. Установено е, че българинът и двамата му синове са били нападнати от група мъже покрай хотел " Скарисбрик " след финала на Шампионската лига. 

51-годишният мъж е превозен в лечебно заведение в сериозно положение, само че макар напъните на лекарите е умрял на 4 юни, прецизират от Министерство на външните работи. Единият от неговите синове също се лекува в болничното заведение Ейнтрий.

Снощи тъжната новина за кончината на Венцислав заяви в профила си във Facebook и брачната половинка му Бранимира. 

Арестувани са двама обвинени, като единият е бил освободен под гаранция. 31-годишният Джеймс Питър Гелинг през вчерашния ден се е явил пред Магистратския съд и е оставен в ареста.

Посолството на Република България в Лондон е по отношение на полицията по отношение на случая. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР