Фейсбук виж галерията Малко момиченце е пострадало при инцидент в мол

...
Фейсбук виж галерията
Малко момиченце е пострадало при инцидент в мол
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент с малко момиченце в пловдивски мол

Фейсбук виж галерията Малко момиченце е потърпевшо при случай в мол "Марково тепе " в Пловдив. За това алармира група в обществената мрежа. Детето е било ударено от преграда през лицето, вследствие на което окото му е посинено. Ето какво тъкмо се е случило:
Вчера след 20:00 часа в прочут мол в град Пловдив се е случил следващият цялостен парадокс. Малко момиченце, държано от майка си за ръка, е било ударено и грубо насинено от сваляща се преграда. Бариера, до която няма знак, че е неразрешено да се минава от там и за която отговоря човек, който явно не си е приключил работата. След несъответстващото пояснение и самопризнание, че това не се случва за първи път, болката е останала за детенцето.

Родителите са извънредно разочаровани от лицемерното отношение и считат да заведат правосъден иск против въпросния мол. Не може всички магазини да са обсипани с реклами, приканващи малчуганите, а с тях да се постъпва по този начин. Кажете какво е отговорно това момиченце, че в този момент да върви ударено и насинено? Защо би трябвало тя на първия си образователен ден да има мъчителен белег? С какво са отговорни тези дребни и безащитни същества? Сподели! Нека спрем тези неуместни произшествия, които се случват ежедневно и могат да доведат до доста по-сериозни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР