Фейсбук страница ще промотира най-интересните културни събития и туристически обектиРегулярни

...
Фейсбук страница ще промотира най-интересните културни събития и туристически обектиРегулярни
Коментари Харесай

Областните управители от Северна България обсъдиха развитието на туризма

Фейсбук страница ще промотира най-интересните културни събития и туристически обекти

Регулярни срещи с туроператорите от Северна България стартират регионалните шефове на Велико Търново, Плевен, Габрово, Русе, Силистра, Разград. Това стана ясно след работната им среща в старопрестолната столица, хазаин на която беше регионалният шеф на Велико Търново - Людмила Илиева. В полемиката се включиха и специалисти от неправителствения бранш сферата на туризма и дружно с регионалните шефове набелязаха съответни ограничения за развиването на туризма.

Основната цел е привличането, както на български, по този начин и на румънски гости и основаването на общи направления в района, които да включват културен, поклоннически, селски, кулинарен и други типове туризъм.

Предвижда се още създаването на Facebook страница, където ще се промотират най-интересните културни събития и туристически обекти в шестте области.

Областният шеф на Плевен - Иван Янчев поддържа концепцията за по-голяма непосредственост с хората и за по-атрактивно показване на туристическите артикули, тъй че в действителност да се привлекат към съответно събитие или обект и всеки да може в действителност да съпреживее и да изпита страстта, когато отиде на избран фестивал или посети обещано място.

“Живеем в свят на цифровата промишленост и считам, че всичко това би трябвало да се разпространява и в обществените мрежи, като за тази цел можем да притеглим влогъри и инфлуенсъри” показа още той. Също по този начин беше разисквано публикуването на материали в Румъния, които да засилят интереса към страната ни, изключително към Северен централен регион.

Подготвя се общ събитиен календар, който ще популяризира най-атрактивните прояви и места. Предстои проучване на профила на туристите в шестте области, като акцентът ще падне върху българските и румънските жители.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР