Фейсбук ще се нуждае от няколко години, за да разреши

...
Фейсбук ще се нуждае от няколко години, за да разреши
Коментари Харесай

Зукърбърг: Години ще са нужни на Фейсбук, за да реши проблемите си

" Facebook " ще се нуждае от няколко години, с цел да позволи проблемите след разкритията за непозволено потребление на персонална информация и пропуските при отбраната на персоналните данни от страна на обществената мрежа. Това стана ясно от думите на основателя на " Facebook " Марк Зукърбърг в изявление за новинарския уебсайт Vox.

" Един от главните проблеми на " Facebook " е неговият " идеализъм ", тъй като той дълго време виждаше единствено положителните страни на свързването посредством интернет сред хората. Ние не прекарахме задоволително време, с цел да влагаме или да размишляваме върху неприятните страни на потреблението на някои от инструментите ни. Сега, че хората изцяло основателно се концентрират върху някои от рисковете и върху неприятните страни. Мисля, че ние ще разгадаем този проблем, само че това ще отнеме няколко години. Бих желал да разреша всички тези въпроси за три или четири месеца, само че мисля, че истината е, че за разрешаването на някои от тези въпроси ще е нужно повече време ", сподели Зукърбърг.
Той отбрани и икономическия модел на " Facebook ", след рецензиите на президента на " Епъл " Тим Кук. 
" Мисля, че този мотив, че в случай че не плащате, на нас няма да ни пука за вас, е дефиниран с доста лека ръка. И той не дава отговор въобще на истината. Действителността е, че в случай че вие желаете да създадете една услуга, която оказва помощ за свързването на всеки на планетата, тогава доста хора няма да имат средствата да платят. Ето за какво, както е при доста медии, един модел, основан на рекламата, е единственият разумен модел ", съобщи Зукърбърг, представен от " Дарик ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР