Фейсбук Колеги, минавайте през Димитровград или Подбалканския път, положението около Ракитница

...
Фейсбук
Колеги, минавайте през Димитровград или Подбалканския път, положението около Ракитница
Коментари Харесай

Шофьор: Положението към морето е андибул морков! Друг: Ако има бременни - мислете имена на децата си!

 Фейсбук " Колеги, минавайте през Димитровград или Подбалканския път, ситуацията към Ракитница до автомагистралата е андибул морков! " Така по-рано през днешния ден водач се обърна към всички, които са тръгнали или имат желание да се насочат към Южното Черноморие.

" В задръстването при Ракитница, в случай че има бременни дами сред 4 и 5 месец, няма какво да ви неистина - тук ще си родите. Мислете по-сериозно за имена на децата си ", майтапи се различен консуматор на една от групите в сациалната мрежа Facebook.

Припомняме и информацията от АПИ, оповестена по-рано през днешния ден:

Утре се пуска придвижването в платното за Бургас в ремонтираните над 23 км от автомагистрала " Тракия “ в сектора сред пътните възли " Чирпан – изток “ и " Стара Загора “. 

В края на идната седмица се планува да бъде възобновен трафикът в платното за София. Дотогава пътуващите от Бургас към столицата ще се отклоняват при пътен възел " Стара Загора “ на Автомагистрала " Тракия “ по път I-5 до пътен възел " Стара Загора – Кольо Ганчев “ и от там по път II-66 ще не престават до пътен възел " Чирпан - Изток “, с цел да се качат още веднъж на Автомагистрала " Тракия “. Алтернативен маршрут на сектора в ремонт на Автомагистрала " Тракия “ е Подбалканският път I-6 София - Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР