Фейенорд приема един от големите си съперници в Нидерландия ПСВ

...
Фейенорд приема един от големите си съперници в Нидерландия ПСВ
Коментари Харесай

Фейенорд посреща ПСВ Айндховен в лют двубой на Де Кайп

Фейенорд приема един от огромните си противници в Нидерландия ПСВ Айндховен в конфликт от 32-ия кръг на Ередивизи. Двубоят на „ Де Кайп “ ще може да наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 2 от 17:45 часа.

Срещата в Ротердам е с огромно значение и за двата отбора – домакините са на трета позиция с 67 точки, като при победа ще са съвсем сигурни за своето европейско присъединяване и през идната година.

С възможни три точки през днешния ден Фейенорд ще си завоюва място в Лигата на конференциите, където единствено преди броени дни доближи край. Освен това отборът на Арне Слот ще си подпечата и бронзовите медали от нидерландското състезание.

ПСВ Айндховен пък продължава да има бегли очаквания за купата в Ередизиви. Играчите, предвождани от Роджер Шмид са със 74 точки, на 4 зад водача Аякс. При победа „ филипсите “ няма да има по какъв начин да бъдат изместени от второто място и ще вземат участие най-малко в пресявките за Шампионска лига.

Европейското присъединяване на отбора тази година сигурно не бе несполучливо. ПСВ отпадна на четвъртфиналите в Лигата на конференциите от Лестър. Между борбите по европейските терени, тимът от Айндховен завоюва и Купата на Нидерландия след поврат над Аякс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР