Фей Уинтър имаше планове да прибере XL Bully, в който

...
Фей Уинтър имаше планове да прибере XL Bully, в който
Коментари Харесай

Фей Уинтър няма да прибере XL Bully, в който се „влюби“, въпреки забраната за кучета

Фей Уинтър имаше проекти да прибере XL Bully, в който се влюби, само че жестоки и страшни тролове сложиха завършек на това.

Звездата, която откри популярност на Острова на любовта, беше извънредно вокална за несъгласието си със възбраната на породата. Премиерът Риши Сунак работи бързо, с цел да забрани породата след увеличение на офанзивите, които оставиха хора смъртоносно ранени или даже мъртви. Новият закон не разрешава развъждането, продажбата, рекламирането, размяната, пренастаняването, изоставянето или позволяването на XL Bully куче да се разхожда в Англия и Уелс.

Но на Коледа Фей, на 28 години, се сближи с куче на име Нала в локален център за наново настаняване, само че трябваше да реши да не я връща вкъщи след ужасяваща среща с нейните онлайн почитатели. „ Бях доста разпален, покрай мен имаше център за пренастаняване XL Bully [и имаше куче], наречено Нала, и желая да прибера Нала, нямах проблеми да я прибера, само че количеството корист от хора, главно с ново изключение ви е разрешено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР