Февруари започва с нова Луна в 07:47ч в знак Водолей.

...
Февруари започва с нова Луна в 07:47ч в знак Водолей.
Коментари Харесай

Новолуние във Водолей днес: Поемаме по нова посока в живота, а този ритуал прави чудеса!

Февруари стартира с нова Луна в 07:47ч в символ Водолей. Със силата да пречиства цялата негативност и да сплотява човечеството, Водолеят е знакът на изобилието и безкрайните благоприятни условия. Новолунието на Водолей вкарва време на независимост и нововъведения, помагайки ни да растем във всички аспекти на живота. Както сподели Рав Берг (духовен водач на Международния кабалистичен център), "енергията на Водолея ни дава силата да преодолеем рестриктивните мерки на физическия свят. "

Новолунието във Водолей ни кани към промени и нови направления в живота. Някои хора може да почувстват просто ентусиазъм да се трансформират, а други заради нужда. Новолунието има резултат върху колектива и върху персоналния живот.

 жена

Луната и Слънцето ще бъдат в знака Водолей, доста покрай Сатурн и в площ с Уран, любопитното е, че това са двамата регенти (управители) на този знак. Време е да мислим съществено за бъдещето и отговорността, която носим върху него. Енергията на Водолей ни разрешава да се отдалечим малко по-далеч от прочувствената буря и да използваме логичност и размишление, с цел да вземаме решения, които може да са значими.

С Луната, преминаваща през Сатурн, може да се наложи да проучваме проблеми, свързани с поетите задължения към нас или другите, да проучваме какво ни блокира и да проучим по какъв начин можем да заобиколим тези проблеми. Сатурн ни моли да поемем отговорност за нашите дейности и реален самоанализ, тъй че да сме правилни на това, което споделяме, и че нашите дейности са в сходство с това. Никога не забравяйте, че всичко се случва в точното време и че всички прекарвания, които ви идват в живота, са златна опция да научите нещо. Обърнете внимание на уроците, които ви предлага Луната. На макро равнище всичко, което се случва в света, може да е показателно за някакъв популярен урок, който човечеството би трябвало да научи.

 жена

Ритуал за новолуние
Визуализирайте златна сила под формата на лъчи, излизащи от сърдечната ви чакра (центъра на гръдния кош) и извиващи се към чакрата на веждите (между веждите). Почувствайте по какъв начин тази сила минава през епифизата, спуска се надолу по гръбначния дирек към гръдната област, назад към сърдечната чакра и приключва цикъла. Опитайте се да останете в това положение за 15 минути, без да губите фокуса на визуализацията.

Новолунието е интервалът в лунния цикъл, когато работим върху своите стремежи и планове. Има ритуали на визуализация и обилие и в случай че мислим за виталния цикъл на едно семе, Новолунието е времето, когато посяваме семената тъкмо в центъра на Майката Земя. Тогава е точното време да посеем това, което желаеме да развием в живота си и в делата си. Първата стъпка е да се дефинира това желание.

 жена

Но би трябвало да знаете, че никое семенце не пораства, без да се грижат за него, подхранват и поливат. И желанията ни не са по-различни. Щом ги създадем, би трябвало да определим стъпките, които би трябвало да предприемем, с цел да ги създадем същински. Нищо не може да се реализира без деяние.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР