Февруари и март в Bulgaria Mall са Pop Up Months!

...
Февруари и март в Bulgaria Mall са Pop Up Months!
Коментари Харесай

5 български марки със страхотни Pop Up магазини в Bulgaria Mall

Февруари и март в Bulgaria Mall са Pop Up Months! През двата месеца Bulgaria Mall е хазаин на няколко български фешън марката, от които досега пазарувахме единствено онлайн. Давайки опция всички клиенти да се допрян до самия бранд онлайн, Bulgaria Mall отваря порти към едно ново и вълнуващо шопинг прекарване, което нямаме самообладание да споделим с вас! Още повече че постоянно сме подкрепяли българските създатели и обичаме персоналните си срещи както с тях, по този начин и с нещата, които основават с изключителна обич и ентусиазъм. А ето и кои марки ще имат своите специални Pop Up магазини в комерсиалния център.

KIPRA

На 15 февруари първи отвори Pop Up магазина на този отличаващ се български бранд, зад който стои вдъхновяваща Мариела Скендерова. Тя създава страхотни мангоши и чанти напълно на ръка, а в тях влага цялата хубост, която открива в света към себе си. Самата Мариела дефинира KIPRAкато „ пламъче в очите “, като всичко това хубавото около нас, на което от време на време забравяме да се порадваме. А какво са мангоши ли? Това е един съвременен прочит на добре познатите галоши, които тя трансформира в обувки, с които стайлингът ви незабавно ще се открои. Това можем да кажем и за чантите, които са не по-малко забавни, цветни и подготвени да съберат всички момичешки секрети, които обичаме да крием в тях. Освен обувки и чанти, в Pop Up магазина на KIPRA, който ще бъде отворен до 15 март сред 11 и 20 часа, ще откриете и страхотни нашийници за домашните си любимци.



Artelie

Между 5 и 14 март в часовете сред 11 и 20 часа в Bulgaria Mall ще можете да си пазарувате и от нещата на Елена и Денкиса, които стоят зад този български бранд. Дрешникът им се съчинява и цялостни с фантазиите на Елена, които биват разкроени и оверлогнати, тъй че да заемат несъмнено място в дрешника ви. Моделите са извънредно разпознаваеми, а най-хубавото е, че вършат и стайлинга също толкоз характерен. Те са глътката пресен въздух, от който се нуждаете при започване на всеки нов сезон, и сме сигурни, че има с какво да ни изненадат прелестно и този път



Vintage Summer

Любими са ни доста и девойките от Vintage Summer – Ана и Тина, които са приятелки от деца. След като се постанова да ушият сами шаферските рокли за сватбата на Тина, а по-късно вършат и няколко за себе си, се ражда концепцията да създадат бранд, с който да вършат щастливи и доста други девойки. „ Нарекохме го Vintage Summer, с цел да пазим духа на лятото във всеки един миг. Затова нашите рокли ще бъдат съвършени за офиса, само че и за залеза, за празненство или за сантиментална вечеря, за събота вечер с другари и за далечно пътешестване “, споделят те. А във всеки модел вливат онази женственост, която носи чувство за независимост, която обича да се разхожда боса по плажа, само че е също толкоз подготвена да се втурне в забавни градски завършения. Вече седем години те основават облекла в лимитирани серии, в които всяко момиче ще се преоткрие. А най-новата им сбирка ще показват на 8 Март в първия им Pop Up в Bulgaria Mall, в който ще посрещат своите клиенти до 15 март сред 11 и 19 часа.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР