Февруари е месец на любовта и за някои представители на

...
Февруари е месец на любовта и за някои представители на
Коментари Харесай

Кои са 5-те зодии, които ще се влюбят през февруари 2022 година?

Февруари е месец на любовта и за някои представители на зодиака ще донесе нови сантиментални прекарвания. Вижте кои са петте зодии, които ще се влюбят през идващия месец: 

1. Телец (20 април – 20 май)
Готови ли сте да срещнете своята сродна душа? Е, допустимо е 2022 година да бъде годината, в която ще го вършиме! Дори може вече да сте ги срещали, а февруари 2022 година ще ви помогне да реализирате капацитета им като сътрудници. Като цяло това е добър месец за вашите любовни връзки. Няма от какво да се оплаквате, когато става въпрос за обич. Най-благоприятните месеци са февруари, март, април, юни, август, октомври, втората част на ноември и декември. Ако сте необвързани, това е основна година да намерите идеалния си сътрудник. Ако сте във връзка, можете да разчитате един на различен в общи планове. Във всеки случай вашият съюз ще процъфтява.
Какво може да накара мъжа да се влюби горещо и вечно?
Любовта е такова химично съединяване, забъркано от комплицирани усеща и реакции, което няма точна формула и определение. Чувствата ни се дик...
Прочети повече
2. Дева (23 август – 22 септември)
Дева, февруари ще бъде вълшебно време за вас, когато става въпрос за романтика. Ако търсите сътрудник, има огромен късмет да го намерите именно през февруари 2022 година Ако сте във връзка, която е изгубила искрата си, 2022 година ще ви даде силата да намерите обич другаде.
Любовта наподобява сладка за вас тази година. 

3. Везни (23 септември – 22 октомври)
Везни, 2022 година се чака да ви даде благоприятни условия и нови хоризонти, когато става въпрос за обич. Някои от вас може да изпитват неспокойствие да намерят своята сродна душа, до момента в който други може да се борят да поддържат романтиката жива, само че помнете цената си и не се опасявайте да кажете това, което ви е на сърцето.

4. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Пригответе се да посрещнете трансформиращата обич, Скорпион. Годината ви въодушевява да намерите своята половинка. Не се опасявайте да се отдалечите от хора, които усещате, че не са за вас.
Ще започнете новите си връзки деликатно, като анализирате мотивацията и страстите си, с цел да намерите верния метод да се доближите до обичания си. С изключение на известно напрежение през юли и известно отсрочване през октомври, останалата част от годината ще бъде страхотна. Самотните хора може да се влюбят в средата на февруари, април, май, юни, средата на септември, ноември и декември.

5. Лъв (23 юли – 22 август)
Лъвове, пригответе се да влезете в силата си, тъй като идната година е тук, с цел да ви подсети за вашата устойчивост. Ако сте били изправени пред загуба или компликации през 2021 година, можете да сте сигурни, че 2022 година ще бъде нова година за привличане на обич и благополучие.
В избрани месеци, като февруари, юни, края на юли и началото на ноември, вие сте прекомерно заети с кариерата си, с цел да се грижите за персоналния си живот, само че като цяло няма да пропуснете насладите на сърцето. Месеците март, май, август и октомври са изключително богати на пристрастеност. 

Източник: knowinsiders.com
Женски привички, които карат мъжете да се влюбват
Жените знаят по какъв начин да влюбват мъжете в себе си. Този развой не изисква специфични старания от тяхна страна. Дори някои са уверени,...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР