Fetch.ai е в процес на обсъждане на потенциалното сливане на

...
Fetch.ai е в процес на обсъждане на потенциалното сливане на
Коментари Харесай

Цените на тези три AI криптовалути скочиха след слухове за сливането им

Fetch.ai е в развой на разискване на евентуалното обединение на токените с SingularityNET и Ocean Protocol в токен ASI, чиято изцяло разгърната стойност се чака да бъде към $7.5 милиарда.

Според информацията три AI компании, основани на блокчейн, изследват опцията за обединение на своите криптовалутни токени, с цел да улеснят създаването на децентрализирана AI платформа.

Запознати източници разкриха, че SingularityNET , Fetch.ai и Ocean Protocol водят договаряния за обединение на своите токени в обединен ASI токен с изцяло разгърната стойност, оценена на към $7.5 милиарда.

Въпреки че трите платформи ще запазят самостоятелните си интервенции, те възнамеряват да си сътрудничат под надзора на Super Intelligence Collective, ръководен от създателя и основен изпълнителен шеф на SingularityNET Бен Гоерцел, както настояват източниците.

След това изказване цените на токените FET, AGIX и OCEAN означиха растеж на пазара като все още на писане на публикацията отразяват скок със надлежно 4.4%, 7.8% и 10% съгласно данни на CoinMarketCap.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР