Фестивалът Midalidare Rock in the Wine Valley се отлага за

...
Фестивалът Midalidare Rock in the Wine Valley се отлага за
Коментари Харесай

„Midalidare Rock in the Wine Valley“ се отлага за 2021 година

Фестивалът Midalidare Rock in the Wine Valley се отсрочва за 16, 17 и 18 юли 2021 година. Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade потвърдиха присъединяване си в събитието.

„ Работихме и се надявахме фестивалът да се организира през тази година, само че за жалост рискът от заразяване с вируса COVID-19 е доста огромен, което наложи отлагането на турнето на главния ни хедлайнер Judas Priest. Това постанова отлагането на фестивала, считаме че в подобен миг здравето на хората е преди всичко “, гласи формалното известие на уредниците на събитието.

„ Искаме още един път да благодарим на всички, които си купиха билети за " Midalidare Rock in the Wine Valley 2020 " и демонстрираха, че ни вярвате! Сигурни сме, че обстановката ще се усъвършенства и ще можем да проведем фестивала през 2021-а, даже по-добре от плануваното за тази година. Щастливи сме, че трите съществени банди - Judas Priest, Running Wild и Within Temptation към този момент потвърдиха присъединяване си и за следващата година, както и Delain, Lacuna Coil и Project Renegade! Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021-а! “, показват още уредниците.

Билетите, закупени за изданието през 2020 година ще важат за 2021-а без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който желае да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се реализира след привършване на изключителното състояние. Билетите за новото издание са към този момент в продажба в мрежата на Eventim.

Резервациите за къмпинг зоните също ще важат за изданието през 2021 година, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който желае да анулира резервацията си, може да го направи като се свърже с уредниците. Всеки, който е заплатил такса за зона Винарна и не желае да я употребява за изданието през 2021-а година, ще може да получи парите си след края на изключителното състояние.

Всеки направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от уеб страницата на фестивала, ще може да получи парите си в цялостен размер след края на изключителното състояние.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР