Фестивал на хвърчилата приканва всички, които търсят усещане за безграничност,

...
Фестивал на хвърчилата приканва всички, които търсят усещане за безграничност,
Коментари Харесай

Фестивал на хвърчилата ще се проведе край Шабленския фар

Фестивал на хвърчилата приканва всички, които търсят чувство за безкрайност, да полетят с фантазиите си в края на лятото, оповестяват от Зеления учебен център в Шабла, който провежда празника.

Осмото издание на форума, отдаден на хората и птиците в Приморска Добруджа, още веднъж избира местността "Малкото море ", южно от Шабленския фар, за демонстрации на истински и атрактивни модели хвърчила. На 22 септември там ще отворят порти арт работилници за направа на дребни летателни апарати. Деца и възрастни ще могат да опитат да създадат и сувенири и приложения от естествени материали.

В съпътстващата стратегия на фестивала феновете на природата ще могат да се включат в пешеходни екскурзии, с цел да следят птиците в Шабленската тузла и близкото село Тюленово. Ще бъде открита сцена за дребни и огромни с заложба, които желаят да позабавляват публиката, осведомят от Зеления учебен център. Биопазар ще събере локални производители на мед, плодове и зеленчуци.

С повика "Ела и полети с фантазиите и хвърчилото си! " Зеленият учебен център към този момент набира доброволци в организацията на фестивала.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР