Феновете на зимните спортове знаят, колко е трудно да се

...
Феновете на зимните спортове знаят, колко е трудно да се
Коментари Харесай

Изключи компютъра и грабвай ските!

Феновете на зимните спортове знаят, какъв брой е мъчно да се разделиш с пистата, та въпреки и единствено за няколко месеца. На 23 март, ден след формалното прощаване със зимата, Holiday Heroes събират ски почитателите в к.к. Пампорово на първия благотворителен шампионат по ски сред компании. Събитието е част от поредицата на организацията “Спортувай с задача ” в поддръжка на акция “Великден 2018 ”.

В ски надпреварата се чака да се запишат представителни тимове на обществено - виновни компании, които желаят да създадат отбор билдинг за чиновниците си и в това време да оказват помощ на хиляди фамилии в потребност в цяла България. Всеки тим се състои от по четирима души, представляващи фирмите, в които работят.

" Входните такси и спортният хъс са от вас, а Holiday Heroes обезпечават брандиране на екипите ви, целодневна въжен превоз карта и незабравимото възприятие да бъдете герои за фамилии в потребност до момента в който летиш по ски пистите в  Пампорово. Записването продължава до 15 март, а цялата информация може да се откри на www.holidayheroes.bg/ski ", споделиха уредниците. 

Любезните домакини от к.к. Пампорово са обезпечили специфична изненада единствено и само за участниците в шампионата - неповторимата опция да отседнат в луксозия реновиран петзвезден хотел „ Перелик “ на извънредната цена от 55 лева нощувка. Срещу сумата те получават закуска, вечеря, прилагане на спортната и спа зона, паркинг и wi-fi.  

Всички средства, събрани на благотворителния шампионат по ски, ще бъдат употребявани за закупуване на най-необходимите хранителни артикули, които ще станат част от празничните пакети на Holiday Heroes. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди нуждаещи се фамилии в цяла България, с цел да посрещнат Великден 2018 с цялостна празнична софра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР