Феновете на ЦСКА са в еуфория от добрите игри на

...
Феновете на ЦСКА са в еуфория от добрите игри на
Коментари Харесай

Чакат 25 000 зрители на ЦСКА - Копенхаген в четвъртък

 Наставникът на ФК Копенхаген: ЦСКА разполага с отровна офанзива
Феновете на ЦСКА са в еуфория от положителните игри на тима от старта на сезона. Късно нощес воденият от Нестор Ел Маестро отбор разгроми Дунав Русе с 3:0 и оглави еднолично класирането с цялостен актив.

В Лига Европа ЦСКА също реализира впечатляващ общ резултат от 6:1 против австрийския Адмира Вакер и ползата към идващия мач на " армейците " е голям. В четвъртък от 20,45 часа на националния стадион " Васил Левски " ЦСКА приема датския колос Копенхаген в първи мач от третия предваритилен кръг на Лига Европа.

Макар противникът да излиза като любимец в дуела, това не понижава ентусиазма на почитателите. Билетите бяха пуснати преди два дни и се чака да бъдат продадени над 25 000, което ще е връх по посещаемост за ЦСКА от началото на сезона.

" Червените " се радваха на голяма поддръжка при гостуването на Адмира Вакер преди седмица. От 2400 почитатели на трибуните, 1800 бяха българи. Така ЦСКА влезе в историята като първия роден отбор, чийто последователи при посещение са били повече от тези на домакините.

Копенхаген също показва отлична форма. Датският отбор към този момент има пет следващи победи, като с запасите надделя с 1:0 като посетител Одензе. Треньорът Стале Солбакен даде отмора на част от титулярите с оглед идното посещение в София.

Цените на билетите за ЦСКА - Копенхаген:
- Сектор А – 20 лв.
- Сектор В – 12 лв.
- Сектор Г - 8 лв.
- ВИП ложа – 150 лв.
Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР