Феновете на ЦСКА от фракция Offenders публикуваха на страницата си

...
Феновете на ЦСКА от фракция Offenders публикуваха на страницата си
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА скочиха на Левски: Българският народ не е длъжен да плаща масрафа!

Феновете на ЦСКА от секта Offenders разгласиха на страницата си във " Facebook " послание към " алена " България преди Вечното дерби с Левски.

Ето какво пишат те (с лека редакторска намеса):

" В идващите редове ще бъдем оптимално съответни и ясни, няма да ви развиваме теории и да ви описваме приказки от " 1001 нощ ".

Факт е, че до момента в който зверската пропагандна машина в медии и обществени мрежи на тези насреща тече с цялостна мощ, ние спим. Докато те си " избавят " клуба с пазаруването на няколкостотин абонаментни карти, ние спим. Докато всяка една телевизия или уебсайт всекидневно ни занимава с проблемите на отборчето от Подуене, като че ли целият български народ е задължен да заплаща за масрафа на всички предходни " лешояди ", източвали компании и страната в интерес на родения със сребърна лъжица в устата турскосин у*од, ние спим.

Няма да се самозаблуждаваме, че всичко в клуба ни е наред, тъй като то не е и сме го заявявали и преди. Но в случай че всичко написано горе не ви ядосва най-малко малко или в случай че мислите, че няма потребност да отбраните най-малко достойнството си в дербито, то действително нямаме какво повече да ви кажем.

С останалите ще се забележим на стадиона. И в наслада, и в горест ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР