Феновете на тениса отново няма да спят тази нощ. Най-добрият

...
Феновете на тениса отново няма да спят тази нощ. Най-добрият
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза срещу Роджър Федерер тази нощ

Феновете на тениса още веднъж няма да спят тази нощ. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който се показва над упованията на шампионата от Големия шлем US Open в Ню Йорк, излиза тази нощ против петкратния първенец Роджър Федерер в 1/4-финален конфликт, написа OFFnews.bg.

Мачът посред им е финален от програмата на централния корт " Артър Аш ", което значи, че ще стартира не преди 03,30 часа българско време в сряда, 4 септември. Преди това на централния корт в първия мач от вечерната сесия излизат Серина Уилямс и Ван Циан.

В дневната сесия пък ни чакат два вълнуващи мача при дамите. Елина Свитолина и Джоана Конта откриват програмата в 19:00 ч., до момента в който по-късно ни следва другия четвъртфинал при мъжете в тази половина на схемата – Даниил Медведев против Стан Вавринка.

До момента Григор е играл осем пъти против Федерер, като няма победа. Спечелилият мача посред им тази нощ ще се изправи против спечелилия от срещата сред Медведев и Вавринка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР