Феновете на шведския футболен Малмьо изпяха Шушана малко преди втория

...
Феновете на шведския футболен Малмьо изпяха Шушана малко преди втория
Коментари Харесай

Пяха ли шведите "Шушана" на "Лудогорец"?

Феновете на шведския футболен " Малмьо " изпяха " Шушана " малко преди втория гол във вратата на " Лудогорец "! Истина или неистина?

Един бърз обзор, демонстрира, че е по малко и от двете!

Естествено, че не сме си помисляли, че на стадиона в Малмьо по време на първия мач от плейофите за влизане в груповата на Шампионската лига сред локалния отбор и " Лудогорец " е звучала песента, която преди няколко години направи извънредно известен у нас поп-фолк изпълнителя със звучния артистичен псевдоним Наско-Ментата.

Мелодията обаче е доста близка и за всичко това си има пояснение.

Всъщност известната " Шушана " е остаряла еврейска любовна ария. Тя продължава да се извършва и до през днешния ден на сватби и празнични мотиви. В известната просвета обаче навлиза през 60-те години на ХХ век.

Снимка: Instagram

И по този начин доближава и до футболните агитки, които си " открадват " мелодията и за свои песни. Явно в " Малмьо " също са си я харесали.

Дали почитателите в Разград ще отговорят с някоя известна шведска мелодия при реванша на 24 август? Едно е ясно - футболистите на " Лудогорец " би трябвало да мислят не за музика, а за футбол, така крайният резултат след първия мач е 0:2. Истинска " Мама Миа "... в осъществяване на АББА!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР