Феновете на сериала Приятели - и целият свят - са

...
Феновете на сериала Приятели - и целият свят - са
Коментари Харесай

Изоставен от всички: Как Матю Пери, красавецът Чандлър от „Приятели” живя през последните години от живота си?

Феновете на сериала " Приятели " - и целият свят - са шокирани от новината: артистът Матю Пери умря.

Актьорът, който изигра Чандлър, е открит мъртъв в джакузито на личния си дом, съгласно полицейски източник. Причината за гибелта към момента не е оповестена - следствието продължава. Но съгласно Los Angeles Times на мястото не са открити противозаконни субстанции. Няма и следи гибелта да е насилствена.

През последните години от живота си

Пери беше единствено на 54 години - на тази възраст към момента можеше  да живеете! Но животът на артиста не беше елементарен. Феновете от дълго време са забелязали, че на 54 години той наподобява най-малко с с 15 години по-възрастен - това може да се види в тези редки фотоси, които папараците съумяха да създадат на улицата.

Папарашка фотография на звездата

В записките си от 2022 година, Friends, Lovers and the Big Bad, Пери разказва битката си през целия живот с пристрастяването към алкохола и опиатите. По лични оценки Пери е похарчил повече от 9 милиона $, пробвайки се да стартира естествен живот. Той е претърпял рехабилитация в специфични центрове повече от един път, не два пъти или даже 10, само че непрекъснато се повтаряше. „ Рецидивите са се случвали повече от 60 или 70 пъти в живота ми – мъчно е да се преброи “, сподели Матю.

Злоупотребата с субстанции е довела до редица съществени здравословни проблеми. През 2018 година е приет в болница поради спукано дебело черво. Тогава възможностите за оцеляване, съгласно лекарите, са били равни на 2%. Но артистът оцеля и съумя да се оправдава.

След това близо до гибелта прекарване Пери стартира да се появява на обществено място доста по-рядко и на процедура се трансформира в аскет. Той откри разтуха в писането. Но писането на записките му го принуждава да преживее най-мрачните си моменти.

Матю в никакъв случай не е основал семейство, макар че е имал доста романи. Най-известните му са с актрисите Джулия Робъртс и Лизи Каплан.

На върха на кариерата си

Последната му пристрастеност беше мениджърът на гении Моли Хървиц. В началото на връзката той беше на 50, тя на 28. През 2020 година Пери даже й предложи брак, само че през 2021 година Моли разтрогна годежа и напусна артиста. Оттогава Матю е оставен самичък. Той даже се записва в уебсайт за запознанства, с цел да откри нова обич, само че не се получи.

Когато публицист попита Пери в изявление по какъв начин би желал да бъде запомнен, Матю отговори: „ Като човек, който е живял живот, обичал е, живял е добре и е помагал на хората. “ Така ще остане в паметта на хората.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР