Феновете на сериала Игра на калмари“, превърнал се светкавично и

...
Феновете на сериала Игра на калмари“, превърнал се светкавично и
Коментари Харесай

Игра на калмари се завръща с втори сезон

 Феновете на сериала " Игра на калмари “, трансформирал се стремително и справедливо в цялостен шлагер, имат мотив за тостове! Макар първичният проект да не включва сезон №2, то подобен към този момент се крои.

" Има толкоз доста напън, толкоз доста условия и толкоз доста обич. Чувствам, че нямаме избор и би трябвало да създадем втори сезон. Така че – да, подобен ще има. В момента е в главата ми, само че е прекомерно рано да кажа по кое време и по какъв начин ще се реализира “, съобщи Хванг Донг-хюк, който е основател, сценарист и режисьор на плана, оповестява Монитор.

Донг-хюк даде поръчка, че приключението на основния воин и единствен оживял Ги-хун занапред стартира. Тъй като продължението не е било планувано, сценаристът ще черпи хрумвания от феновете на продукцията на Netflix.

" Понеже толкоз доста хора по целия свят се влюбиха в първи сезон, те ме заливат с хрумвания за посоката на втори. Всъщност ще извлека от техните хрумвания. Гледам на цялата тази обич като на огромна кутия с ентусиазъм, от която мога да черпя сили за идната работа “, добави той.

Ако основателят на историята извърши заръката си и последва насоките на телеманиаците, това значи, че Ги-хун ще се включи още веднъж в смъртоносната игра и ще се опита да спре организаторите  веднъж и вечно.

Припомняме, че сюжетът на първи сезон се върти към 456 души, които се озовават на уединен остров и би трябвало да се състезават в детски игри за огромна сума пари. Загубата и неподчинението водят до моментална гибел. Не е толкоз грубо, колкото звучи, защото втората годишна продукция играчи изцяло осъзнато се впускат в кървави борби с желанието да сграбчен няколко милиона.  Ключови са човешките взаимоотношения, правенето на тактики и това до каква степен би стигнал човек, с цел да оцелее. Засегната е и опозицията бедни-богати, като вторите са " ВИП посетители “, които залагат на играчите и гледат гибелта им за развлечение.

За по-малко от месец време в стрийминг платформата Netflix " Игра на калмари “ надмина триумфа на " Бриджъртън “. С гледаемост от 111 милиона семейства, кървавата игра се трансформира в най-успешния сериал на компанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР