Феновете на Сенегал и Япония предизвикаха вълна от уважение и

...
Феновете на Сенегал и Япония предизвикаха вълна от уважение и
Коментари Харесай

Фенове на Япония и Сенегал трогнаха мрежата

Феновете на Сенегал и Япония провокираха вълна от почитание и страсти в мрежата, като демонстрираха на света какво е да играеш чисто - безусловно.

След края на мачовете на техните тимове, те остават, на стадиона, само че не за фотоси, или с цел да изчакат идолите си, а с цел да почистят.

Да, тъкмо по този начин, когато мачът на любимците им завърши, те стартират да разчистват всички боклуци, които са останали след тях.

Вижте във видеото по какъв начин почитателите се грижат за чистотата на стадиона.

" Това не е част от футболната просвета, само че е част от японската ", изяснява спортният публицист Скот Макинтайър, който живее в Япония.

В ГАЛЕРИЯТА НИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ - НЕЩА, КОИТО ДА НЕ ПРАВИТЕ В ЯПОНИЯ - СНИМКИ

Японските футболни почитатели идват на стадиона с найлонови торбички, в които да съберат пластмасови чаши и всички останали боклуци.

Същото обаче вършат и почитателите на Сенегал.

Въпреки че и двете агитки имат мотив да честват: японците успеха над Колумбия, а сенегалците над Полша, почитателите избират да останат.

Разбира се, потребителите в обществените мрежи незабавно реагираха на жеста.

"Това не би трябвало да бъде пренебрегнато. Аз, да вземем за пример, не бих останал да почистя ", споделя Антъни в Туитър:

This shouldn’t be ignored. I know for a fact I wouldn’t stay to clean up. Fair play bit of class shown here. https://t.co/Q0WHPQyfuL
— Anthony B (@Fulhamflutter) June 19, 2018
А колумбийските почитатели, даже след загубата демонстрират уважението си към японците: "Благодаря, че споделихте. Аз съм колумбиец и съм печален поради загубата, само че приветствам японските ни другари, освен за успеха, само че и за това, че ни учат по какъв начин да се държим добре, даже в случай че става дума за спортно събитие ".

Thank you for sharing. I am Colombian I am sad for our defeat but I congratulate my Japanese friends not just for the math but for also teaching us how to show good manners event in a sports event.
— Francisco Rozo (@facorzo) June 20, 2018
Световното състезание в Русия продължава и може би и останалите почитатели ще вземат образец от агитките на Сенегал и Япония.

За любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР