Феновете на Риана чакат деветия ѝ студиен албум от четири

...
Феновете на Риана чакат деветия ѝ студиен албум от четири
Коментари Харесай

Вместо студиен албум, Риана издава готварска книга

Феновете на Риана чакат деветия ѝ студиен албум от четири години, само че вместо по него, тя работи по готварска книга, заяви в. "The Sun ".

В нея родената в Барбадос певица ще включи обичаните си карибски предписания и ще показа кулинарните си секрети. "Риана постоянно е обичала положителната храна и по време на изолацията замисли по какъв начин да напише лична готварска книга ", сподели човек от обкръжението на звездата.

Тя е записала и комерсиалната марка "Sorry, I'm Booked " (Съжалявам, заета съм), която да употребява за книги, кухненски съдове и принадлежности. "Риана е потвърдила, че с изключение на водеща певица е и веща бизнес дама. Хората от обкръжението ѝ мислят, че това ново начинание ще е огромен шлагер ", показа още същият източник.

Неотдавна беше обявено, че новият албум на мегазвездата се забавя за неопределен срок, тъй като тя желае да се концентрира върху козметичната си империя "Фенти Бюти ". Бельото с нейна марка също се продава чудесно. "Риана осъзна, че в козметиката има повече пари, в сравнение с в музиката, тъй като продажбите на албуми отмират, а при турнетата има огромна конкуренция ", добави източникът на в. "The Sun ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР