Феновете на певицата Тита никак не харесват новия ѝ приятел

...
Феновете на певицата Тита никак не харесват новия ѝ приятел
Коментари Харесай

Новото си гадже на Тита ядоса феновете ѝ

Феновете на певицата Тита по никакъв начин не харесват новия ѝ другар - ММА боеца Недко Николов.

Тя няколко пъти е пускала фотоси с него в обществената мрежа, а по-късно ѝ се постанова след това да трие всички отрицателни мнения, които я заливат. Сега даже на общите им фотоси е изключена и опцията за оставяне на мнения. Недев е прочут със сприхавия си манталитет и искрено селското му и вулгарно държание на обществени места.

Известно е, че шмърка кокаин като разпран, а дали и Тита към този момент му прави компания в „ белите нощи”, остава мистерия.

„ Поредното хубаво момиче с гадже мутра!”, „ Заряза положителното момче поради този маймуноподобен!”, пишат гневни почитатели на младата звезда. Под „ положителното момче” те по всяка възможност визират някогашния на русокоската – симпатягата Викторио от Силистра. С него Тита имаше красива по детски обич, почнала в ученическите години, само че след това животът ги води по разнообразни пътища.

Певицата и боецът Недко се залюбиха през лятото. Знае се, че той има избухлив манталитет и постоянно налита на пердах по заведенията, изключително когато се почерпи с „ бело”. Певицата обаче очевидно си го харесва и подобен. Тя не обръща внимание на злостните мнения. „ Не слушайте хората какво приказват. Бъдете щастливи! Това е смисълът на живота! ", философства изпълнителката на „ Антилопа”, чийто татко бе задържан наскоро поради грози далавери с измами от Здравната каса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР