Феновете на най-гледаната поредица на Netflix Игра на калмари имат

...
Феновете на най-гледаната поредица на Netflix Игра на калмари имат
Коментари Харесай

Ще има втори сезон на хитовия Игра на калмари

Феновете на най-гледаната поредност на Netflix " Игра на калмари " имат мотив за наслада. Създателят и режисьор на поредицата Хуанг Донг-хьок удостовери началото на работата по втори сезон, предава Дарик.

„ Има толкоз огромен напън, има толкоз огромно търсене и предпочитание да гледате втори сезон. На процедура се усещам по този начин, като че ли нямам избор”, съобщи Хуанг. „ Но ще кажа, че безспорно ще има нов сезон. В момента е в главата ми. Планирам снимачния развой ", разгласи още режисьорът.

След стартирането си в стрийминг услугата през септември, южнокорейската антиутопична драма бързо се трансформира в най-гледания сериал, изпреварвайки за броени дни предходния водач в рейтинга, американския сериал „ Бриджертън “, въодушевен от ерата на регентството.

Хуанг Донг-хьок, който също персонално e режисирал всеки епизод на " Игра на калмари ", не разкри повече детайлности за втория сезон. Той единствено удостовери, че артистът Ли Джънг-дже ще се завърне още веднъж в основната роля. „ Мисля, че е прекомерно рано да приказваме по кое време и по какъв начин ще се случат нещата. Просто ти давам обещание това. Ки Хун ще се върне и ще направи нещо за света “, добави режисьорът.

Сюжетът на „ Игра на калмари “ се върти към мистериозна игра с голяма премия, в която доста корейци, изправени пред съществени финансови усложнения, желаят да вземат участие. За успеха има джакпот от 40 милиона $. Героят Сонг Ки Хун, пробвайки се да изплати задълженията си и да си върне дъщеричката, се озовава на скрито място дружно с останалите „ късметлии “. Там те би трябвало да се състезават в детски игри, само че наказването за загуба никога не е детско, а гибел.

Много просветителни управляващи по света обаче предизвестиха родители и учители да не разрешават на децата да гледат сериала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР