Феновете на McDonald's може скоро да забележат, че вкусът на

...
Феновете на McDonald's може скоро да забележат, че вкусът на
Коментари Харесай

McDonald`s прави огромна промяна в хамбургерите за първи път от 50 години

Феновете на McDonald's може скоро да виждат, че усетът на обичаните им бургери е друг или са трансформирали размера си. Веригата за бързо хранене прави обилни промени в някои от своите най-популярните ястия.

За първи път от 50 години McDonald's ще вкара модификации в метода, по който готви и подготвя своите доста обичани телешки банички. Любимите на почитателите, в това число Big Mac, Quarter Pounder със сирене и неговите типичен вариации на чийзбургер, в това число двоен и троен, всички ще получат смяна на усета.

Това идва, откакто компанията реализира триумф в осъществяването на промени в Австралия и Американските пазари, които в този момент шефовете желаят да подсигуряват, че новите корекции на бургери в ресторанта към този момент се ползват в Обединеното кралство и Ирландия, „ с цел да обезпечат още по-сочни бургери, сервирани по-горещи “.

McDonald's сподели, че телешките банички към този момент ще се запичат по-плътно на скара, което ще докара до " по-горещи и по-сочни " телешки банички. Твърди се,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР