Феновете на Ливърпул събудиха играчите и щаба на Реал Мадрид

...
Феновете на Ливърпул събудиха играчите и щаба на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Фенове на Ливърпул хвърляха фойерверки пред хотела на Реал Мадрид посред нощ

Феновете на Ливърпул разсъниха играчите и щаба на Реал Мадрид с фойерверки в дребните часове на нощта, пишат британските медии.

Привържениците на мърсисайдци палиха и изстрелваха пиротехнически средства пред хотела на Кралския клуб в 2 часа през нощта, явно в опит да нарушат съня на испанците преди епичния конфликт сред двата отбора довечера в Шампионската лига.

Видеоклип, оповестен в интернет, демонстрира по какъв начин фойерверки избухват в непосредствена непосредственост до хотела, явно в опит да се наруши съня на играчите на Реал в навечерието на огромния мач.

Пиротехническите средства са запалени тъкмо пред входа на постройката и самобитната заря продължава повече от 30 секунди.
 Класиката Класиката " Ливърпул - Реал Мадрид " се завръща с грамаден конфликт на " Анфийлд "
Феновете на Ливърпул направиха същото през 2019 година преди невероятната им победа с 4:0 против Барселона през 2019 година на " Анфийлд ”, напомнят британските медии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР