Феновете на конспиративните теории намериха поредното привидно автентично доказателство за

...
Феновете на конспиративните теории намериха поредното привидно автентично доказателство за
Коментари Харесай

Лаптоп, изваян в древногръцка статуя – истина или конспирация?

Феновете на тайните теории откриха следващото видимо достоверно доказателство за изказванията си. Те съзряха преносим компютър, изваян в древногръцка скулптура. Скулптурата е датирана в 100-та година прочие Хр.

Статуята с преносимия компютър се съхранява в Калифорнийския музей Гети в Малибу. В нея е изобразена жена, седнала на стол. Прислужницата безропотно е поднесла към нея предмет, който изумително наподобява на актуален преносим компютър. На едната му страна даже личат буксите за два USB врата.

Според културолозите няма метод във въпросната комбинация да става въпрос за преносим компютър. Те виждат в предмета малко сандъче за бижута. В контраст на това обаче конспираторите са безапелационни, че така наречен сандъче е прекомерно плитко, с цел да има в него какъвто и да било предмет. Те недоумяват по какъв начин един нетбук може да бъде комплициран с кутия за бижута да вземем за пример.

Официалната доктрина гласи, че дамата в скулптурата е изобразена в задгробния си живот. Тя била извънредно високо ценена приживе и след гибелта си трябвало да получи целия комфорт от съществуването си приживе. Именно това е и повода прислужницата ѝ да ѝ сервира ковчежето с бижута, от които тя да избере най-красивите декорации.

Според ловците на сензации обаче разчитането на посланието на статуята е изцяло друго. Те виждат по какъв начин високопоставената дама допира с пръст екрана на актуален преносим компютър.

Най-разпространената тайна доктрина твърди, че пътуването във времето е било познато на античните. Също по този начин високопоставените антични люде са имали привилегията да употребяват и доста от актуалните технологии.

Чрез преносимия компютър в статуята да вземем за пример е изцяло допустимо жрицата на Делфи, Пития да е свързвала свещениците с боговете.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР