Феновете на клана Кардашиян/Дженър разкритикуваха Ким, след като дъщеря й

...
Феновете на клана Кардашиян/Дженър разкритикуваха Ким, след като дъщеря й
Коментари Харесай

Фенове разкритикуваха Ким Кардашиян заради поведението на дъщеря й

Феновете на клана Кардашиян/Дженър разкритикуваха Ким, откакто щерка й Норт показа в TikTok полугола рисунка на втората жена на татко си.

Последователите на общия профил, който Кимбърли има с дребната Уест, бяха шокирани, че Норт е " признателна " на татко си за скандалния му нов албум " Valtures ", който даже бе изтеглен от Apple Music, и че е нарисувала Бианка Ченсори съвсем гола. TikTok-ът бързо бе заличен, само че това не попречи на някои да създадат скрийншот и да продължат възмущението си онлайн.

Според Daily Mail Ким е говорила с някогашния си Кание за Бианка и го е помолила жена му да се покрива, когато ги посещава 10-годишната Норт. Ченсори, която в предишното е била асистентка на Кание и по специалност е проектант, от дълго време е известна с това, че даже и на обществени места остава малко за въображението.

От своя страна пък Йе не е удовлетворен, че най-голямата му щерка към този момент има обществени мрежи. Преди време в изявление сподели, че Ким я е карала да си поставя гримове на лицето - нещо, за което той бил твърдо срещу. В отговор на това пък Кардашиян отвърна в Инстаграм, че някогашният й единствено я " управлява ", като следи всяка нейна стъпка в онлайн пространството. " Като родител, който е единственият, който се грижи за тези деца, върша всичко допустимо те да са предпазени ", сподели Ким. " Разводът ми с Кание е задоволително сложен за тях, а той не стопира да се постанова ", добави риалити звездата, предаде Дир.бг.

Иначе Кание се ожени за Бианка през януари 2023 година, само че тогава се считаше, че съюзът им е противозаконен, защото не са подали брачно удостоверение. По-късно беше обявено, че те в действителност са сключили легален брак и че това се е случило предходната година заради " религиозни аргументи ", съгласно Us Weekly.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР