Феновете на Емердейл са съсипани да научат за тъжната смърт

...
Феновете на Емердейл са съсипани да научат за тъжната смърт
Коментари Харесай

Проблемното издигане на актьора от ITV Емердейл Зак Дингъл до славата - от бездомността до иконата на сапун

Феновете на Емердейл са унищожени да научат за тъжната гибел на Стив Халиуел, който играеше патриарха на Дингъл Зак Дингъл в продължение на 29 години.

Сапунената легенда си отиде " спокойно " на 77-годишна възраст, заобиколен от обичани хора, които накара да се " смее до дъно ". В изказване, обявяващо гибелта му през днешния ден, представител на ITV сподели, че е „ мъчно да не се усмихнеш “, когато мислиш за звездата. Те прибавиха: " Стив вечно ще бъде синоним на Емердейл. Гордият бранител и глава на семейство Дингъл. Сърце и комизъм във всичко, което направи, беше и постоянно ще бъде невероятно да не се усмихнеш, когато мислиш за него. "

Семейството му сподели: „ Той си легна да спи, умерено с обичаните си хора към него. Той ни караше да се смеем до края, най-невероятните татко и дядо, които в миналото бихте могли да пожелаете, фамилията беше всичко за нас Бихме желали да благодарим на прелестния личен състав в болница " Сейнт Джеймс " и приют " Уитфийлд " за тяхната обич и добрина в последните му дни. Той не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР