Феновете на EastEnders останаха шокирани, след като сапунената програма на

...
Феновете на EastEnders останаха шокирани, след като сапунената програма на
Коментари Харесай

BBC EastEnders излъчи ясна псувня в голям специален гаф за Нова година

Феновете на EastEnders останаха шокирани, откакто сапунената стратегия на BBC инцидентно излъчи ругатня по време на епизода си за Нова година.

Сапунът, който беше излъчен преди водораздела, включваше думата F, до момента в който жителите на Уолфорд честваха началото на новата година. За първия епизод от 2024 година доста герои от EastEnders бяха видени да обикалят по клубове, до момента в който отбелязваха новогодишната нощ. Въпреки това имаше огромна неточност, която си проправи път към финалната версия.

Докато героите Бен Мичъл, Калъм Хайуей, Анна и Джина Найт, Бърни Тейлър и Феликс Бейкър купонясваха в бара, категорично парче играе във фонов режим. Изглежда, че продуцентите не са разбрали, че в действителност са пуснали ария, която съдържа хули. F-бомбата можеше да бъде чута, до момента в който звучеше танцовият химн Animals на DJ Martin Garrix.

Джина беше призовала групата да театралничи за селфи, само че грешката можеше да се чуе във фонов режим. Докато празнуващите се любуваха на вечерта си, текстът на известна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР