Феновете на Coronation Street са оставени да се страхуват от

...
Феновете на Coronation Street са оставени да се страхуват от
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street се опасяват, че калдъръмите ще се изкривят, докато Колсън Смит се присъединява към Celebrity Big Brother

Феновете на Coronation Street са оставени да се опасяват от евентуален поврат на Weatherfield в сапунената стратегия на ITV.

В понеделник вечер Крейг Тинкър е звездата Колсън Смит се причисли към къщата на Celebrity Big Brother, присъединявайки се към хора като Фърн Бритън, Луис Уолш и Шарън Озбърн в емблематичната звездна къща. Въпреки това, защото Celebrity Big Brother би трябвало да продължи три седмици, евентуално 25-годишният Колсън ще отсъства за малко от сапунката на ITV, с цел да снима риалити шоуто ITV2.

И като подобен, сапунът наблюдаващите са оставени да се опасяват от калдъръмена поврат без героя на Колсън Крейг в Weatherfield. Гледачите на сапунка ще си спомнят, че Крейг работи в полицията от години и нормално е на напред във времето, занимавайки се с всяко закононарушение, което се случва в сапунката на ITV.

Въпреки това, с евентуална къса пауза за Крейг на фона на появяването на артиста Колсън в Big Brother на звездите, феновете бяха оставени да се трев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР