Феновете на Coronation Street бяха изненадани, след като забелязаха актрисата

...
Феновете на Coronation Street бяха изненадани, след като забелязаха актрисата
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street неузнаваема в нова роля четири години след излизането на Cobbles

Феновете на Coronation Street бяха сюрпризирани, откакто видяха актрисата Матилда Фрийман в нова телевизионна роля надалеч от калдъръма.

Тийнейджърът играе истинската Summer Spellman в продължение на три години до 2020 година, когато е сменена от актуалната актриса Хариет Биби. Матилда се появи в 147 епизода на сапунката на ITV, преди да напусне, с цел да търси други благоприятни условия - и в този момент тя играе дружно с друга емблематична звезда на Кори в черната комедия Passenger.

Новият сериал на ITV се развива в сплотената общественост на Chaddar Vale, който е високомерен от поредност от странни и неестествени закононарушения. Матилда играе Лили и наподобява изцяло друго от времето си на калдъръма. Сега тя е зарязала русата си коса за кестенява визия, с лунички, осеяни над носа й.

Младата звезда раздруса на половина вдигната, на половина спусната коса в кадър от сериала, облечена в зелено огромно облекло палто с обеци във формата на сърце, блещукащи на частите й. Тя играе дружно с Джак Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР