Феновете на Ботев Пловдив излязоха с декларация, в която се

...
Феновете на Ботев Пловдив излязоха с декларация, в която се
Коментари Харесай

Привържениците на "Ботев": В Разград сме като в затвор или животинска клетка

Феновете на " Ботев " Пловдив излязоха с декларация, в която се оплакват от изискванията на гостуващия бранш на " Лудогорец Арена ".

Запалянковците от " Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и Обединени фракции " BULTRAS " дефинираха бранша като " затвор или животинска клетка " и приканиха за естествени условия.

Вчера на уеб страницата на ЦСКА се появи писмо до БФС по отношение на бранша за посетители на стадиона в Разград. То бе подписано от пет клуба, измежду които пловдивските " Ботев " и " Локомотив ", само че няколко часа по-късно управленията на двата отбора от Града под тепетата се разграничиха от " алените ".

Публикуваме декларацията на последователите на " Ботев " Пловдив без редакторска интервенция:

" Скъпи ботевисти, другари на футбола,

неотдавна се появиха голям брой възмущения от почитателите на разнообразни футболни клубове в България. Всички те бяха ориентирани към неприемливите условия за гостуващите почитатели на стадион " Лудогорец Арена " в Разград.

" Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и Обединени фракции " BULTRAS " като организации, представляващи жълто-черната аудитория, декларират, че главната ни цел е поддръжка и наблюдаване на футболните срещи на " Ботев " Пловдив, нещо, което в гостуващия бранш в Разград е доста мъчно, съвсем невероятно. Плексигласовата бариера, колоните и мрежите основават чувството, че си в затвор или животинска клетка, само че не и на футболна среща.

При състояние, че гостуващите почитатели на задграничните тимове биват настанявани в други браншове, тъй като този не получава лиценз от УЕФА, ние не считаме, че сме нещо по-малко от тях и настояваме за незабавни дейности от управлението на ПФК " Лудогорец 1945 " ЕАД, които да разрешат на всички футболни последователи да поддържат своите тимове в естествени за Европа условия.

С почитание:

" Клуб на последователите на Ботев Пловдив "

Обединени фракции " BULTRAS "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР