ФЕНОВЕ споделиха теории, че Кели Роуланд е тайно бременна с

...
ФЕНОВЕ споделиха теории, че Кели Роуланд е тайно бременна с
Коментари Харесай

Феновете на Кели Роуланд са убедени, че тя е бременна с трето дете, след като звездата изпусна голяма „улика“ по време на телевизионно интервю на живо

ФЕНОВЕ споделиха теории, че Кели Роуланд е скрито бременна с третото си дете, откакто тя изпусна огромна улика по телевизия онлайн.

Певицата на Destiny's Child трябваше да се появи в The Today Show предишния четвъртък, но напусна снимачната площадка само минути преди изявлението си.

Но този уикенд се появи нов отчет, че в реалност Кели се е чувствала доста зле - което кара доста почитатели да имат вяра, че е бременна с третото си дете.

Вътрешен човек сподели на MediaTakeout: „ Кели се разболя, до момента в който беше в съблекалнята. Не ставаше дума за това да бъде дива, а за нейното здраве. “

Въпреки че информаторът не съумя да удостовери третата бременност на звездата, тя не опроверга изказванията, направени от изданието.

„ Не мога да кажа нищо повече за [нейната бременност], като се изключи че това, което медиите вършат с Кели, е неверно “, прибавиха те.

ТЕОРИИ ЗА ФЕНОВЕ

Феновете се втурнаха към обществените медии след новината за нейното напу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР