Фенове на тенисист номер едно на България Григор Димитров му

...
Фенове на тенисист номер едно на България Григор Димитров му
Коментари Харесай

Гласът на града: Фенове на Григор Димитров му подариха рисуван портрет

Фенове на тенисист номер едно на България Григор Димитров му подариха портрет, рисуван с химикал. Картината е дело на пловдивчанката Вера Аврионова. Младата дама е измежду най-големите фенове на Гришо. По думите ѝ сега няма по-силен тласък за децата-спортисти от триумфите на първата ни ракета. Повече в тазседмичното издание на рубриката на БНТ2 „ Гласът на града ”.

Вера Аврионова е секретар на пловдивското читалище „ Димитър Благоев “.Любимото ѝ занятие е да рисува портрети на известни персони с химикал или тънкописец. Една от нейните картини – тази с лика на Григор Димитров бе подарена на самия тенисист.
Вера Аврионова: Аз съм от дълги години член на една фейсбук група – Фенове на Григор Димитров. Главният админ даде такава концепция да му създадем подарък, тъй като всяка негова победа ни радва и е хубаво по някакъв метод да му покажем, че толкоз доста хора стоим зад него.Те ми предложиха част от подаръка за Григор да бъде моя рисунка. 01,01
Ликът на Гришо е единственият български в изложбата на Вера Аврионова „ Отпечатъци “, която демонстрира портрети на международни звезди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР