Фенове на Левски пребиха привърженик на ЦСКА и неговия съквартирант

...
Фенове на Левски пребиха привърженик на ЦСКА и неговия съквартирант
Коментари Харесай

Фенове на Левски пребиха брутално привърженик на ЦСКА и съквартиранта му

Фенове на Левски пребиха последовател на ЦСКА и неговия съквартирант точно на 3 март. Това се е случило след мача на " алените " против Ботев (Враца) за Купата на България.

Привърженикът, който се споделя Радослав Митев, и приятелят му са нападнати от група почитатели на " сините " и пребити. Случилото се е на кръстовището пред Националната следствена работа.
 Снимка 470056
Източник:

Самият Митев споделя за засадата с пост в обществените мрежи, където ползва фотоси от тежките последици след побоя, който им е нанесен. Целта на ентусиастите на Левски е била да вземат шала от врата му.
 Снимка 470057
Източник:

Ето какво написа Радослав:

" Здравейте другари. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от възприятие на дълг и горделивост. В същия ден посетих футболния мач сред ЦСКА и Ботев Враца. Няма да акцентирам в този пост на мача, а на прибирането от него.

Историята на малко е следната.

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред вкъщи, с цел да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарчел в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно конкретизиране е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена работа ни беше устроена засада. Петима почитатели на Левски ни нападнаха в тил за да ми бъде взет шала. Тяхната цел бе изпълнена, а следствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март! "
 Забиват двама титуляри в ЦСКА на пейката
Забиват двама титуляри в ЦСКА на пейката

Соу и Пинто запаси против Берое
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР